”Herra sanoi: ’Älä tule lähemmäksi! Riisu kengät jalastasi, sillä paikka, jossa seisot, on pyhä.'”(2.Moos 3:5)

Paljaat Jalat on Uusheräyksen nuorten ja nuorten aikuisten kuoro ja bändi. Haluamme laulaa ja soittaa Jumalan kunniaksi ja julistaa hänen armoaan ja kaikkia hyviä tekojaan kaikelle kansalle. Harjoituksia pidetään kutakuinkin kuusi kertaa vuodessa, useimmiten Kalajoen Kristillisellä Opistolla tai Heinäkallion leirikodissa Kangasalla. Esiintymisiä on muutaman kerran vuodessa Uusheräyksen eri tilaisuuksissa.

Perustoiminnan lisäksi silloin tällöin on toteutettu myös suurempia projekteja. Esimerkiksi vuonna 2007 Paljaat Jalat -kuorolaiset osallistuivat sekä CD-levyn että musiikkipitoisen näytelmän tekoon: suuri osa kuorolaisista on mukana Pekka ja Väinö Simojoen musiikista tehdyllä CD-levyllä, jossa solisteina toimivat muun muassa Pekka, Arja, Henna ja Tiina Simojoki. Levyn tiimoilta on ollut myös muutama suuri konsertti. Näytelmä puolestaan liittyi Uusheräyksen lähetystyön juhlavuoteen ja se esitettiin juhlavuoden Kesäseuroissa Kurikassa. Kesällä 2012 Paljaat Jalat julkaisi levyn ’Kiitosta laulan Herralle’.

Ota rohkeasti yhteyttä Tinjaan, Emmi-Lottaan tai Johannaan, jos kuoro tai bändi kiinnostaa! Lähtötasovaatimuksia ei ole – riittää, että haluat laulaa ja jaksat ja ehdit osallistua harjoituksiin ja esiintymisiin.

Kuoron vastuuhenkilöt:

Emmi-Lotta Pöyhtäri -kuoron taiteellinen johto
Puhelin: 045 639 6904
Sähköposti:  emmilotta.poyhtari@gmail.com 

Johanna Holma – bändin johto
Puhelin: 0442065116
Sähköposti:  johannaiida@hotmail.com

Tinja Halunen – ’kuorovääpeli’ eli käytännön järjestelijä
Puhelin: 045 2722 417
Sähköposti:  tinja.halunen@uusherays.fi