Mimii Brown ja Hanna Oja-Nisula
Mimii Brown vieraili Suomessa tammikuussa 2020. Hanna Oja-Nisula tulkkaa.

Tuemme työtä Nyakaton Raamattukoulussa, jossa koulutetaan pappeja, evankelistoja ja seurakuntatyöntekijöitä. Nyakaton Raamattuopisto palvelee koko luoteista Tansaniaa, sillä se on alueen ainoa täysiaikainen luterilaista koulutusta järjestävä oppilaitos.

Kesällä 2022 saimme vieraaksemme Tansaniasta Joshuan ja Godhopen, jotka toivat lähetystyön näkyväksi leireillämme uudella tavalla. Myös he saivat mukanaan vietävää kotiin meidän leireiltämme.

Raamattuopiston työ laajenee jatkuvasti, eikä uusien työntekijöiden ja paikallisen teologian tarve ole vähentymässä. Nyakaton Raamattuopiston rehtorina toimii Mimii Brown.

Piispa Andrew Gullen mukaan Victoriajärven itäisen hiippakunnan kolme suurinta haastetta ovat koulutus, koulutus ja koulutus. Hiippakunta kasvaa nopeasti ja työntekijöitä tarvitaan jatkuvasti lisää.

Entinen lähetystyöntekijämme Hanna Oja-Nisula on tehnyt työtä pitkään juuri Nyakaton Raamattuopistolla ja Itäisen Victoriajärven alueella.

Kalajoen Kristillinen Opistolla on yhteistyösopimus Nyakaton Raamattuopiston kanssa.

Voit tukea työtämme Tansaniassa kauttamme seuraavia tietoja käyttämällä:

Saaja: Uusheräyksen Keskusliitto ry
Tili: FI93 5099 0720 0902 74
Viite: 7029
Rahankeräyslupa: Uusheräyksen Keskusliitto ry, RA/2019/1069, myöntäjä Poliisihallitus 27.11.2019. Keräyslupa on voimassa 1.1.2020 – 31.12.2024, koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään Uusheräyksen Keskusliitto ry:n lapsi- ja nuorisotyöhön, julistus- ja sielunhoitotyöhön, sosiaaliseen työhön sekä lähetystyöhön Suomessa ja Suomen rajojen ulkopuolella.

Hanna Oja-Nisulan, Joshua Mikumon ja Godhope Uison puheenvuoro Kesäseuroissa 2022:

 

Kuvat: Tinja Halunen