“Te saatte voiman, kun Pyhä Henki tulee teihin, ja te olette minun todistajani Jerusalemissa, koko Juudeassa ja Samariassa ja maan ääriin saakka.” (Apt. 1:8)

Haluamme viedä ilosanoman Jeesuksesta kaikille kansoille. Lähetystehtäväämme toteutamme Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestöjen kautta. Tuemme myös Inkerin kirkon työtä Venäjällä erityisesti Harlun seurakunnassa sekä Machaseh-työtä Israelissa. Suomessa olemme mukana maahanmuuttajatyössä.

Uusheräyksen nimikkolähettinä toimii Tuula Kosonen raamatunkäännöstyössä Thaimaan luterilaisen kirkon yhteydessä. Akenkielinen Uusi testamentti on jo valmiina, tällä hetkellä työstetään Vanhaa testamenttia.

Uusheräyksen lähetyskohteita Lähetysseuran kautta ovat Nyakaton Raamattukoulun tukeminen. Nyakaton on myös Kalajoen Kristillisen Opiston ystävyyskoulu. Etiopiassa tuemme lasten ja nuorten keskusta. Uusheräys tukee Medialähetys Sanansaattajien työtä Intian Gujaratin alueella..

Olemme mukana JUST – Evankeliumi juutalaisille toiminnassa. JUST on yhteistyöryhmä erilaisille juutalaistyötä tekeville järjestöille.