“Te saatte voiman, kun Pyhä Henki tulee teihin, ja te olette minun todistajani Jerusalemissa, koko Juudeassa ja Samariassa ja maan ääriin saakka.” (Apt. 1:8)

Haluamme viedä ilosanoman Jeesuksesta kaikille kansoille. Lähetystehtäväämme toteutamme Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestöjen kautta. Tuemme myös Inkerin kirkon työtä Venäjällä erityisesti Harlun seurakunnassa sekä Machaseh-työtä Israelissa. Suomessa olemme mukana maahanmuuttajatyössä.

Uusheräyksen nimikkolähettejä ovat Hanna Oja-Nisula, Tuula ja Kimmo Kosonen sekä Siljaset. Hanna Oja-Nisula työskentelee Tansaniassa, Mwanzassa, Victoria-järven itäisessä hiippakunnassa nuorisotyössä sekä Nyakaton Raamattukoulussa kouluttajana. Tuula ja Kimmo Kosonen toimivat Thaimaan luterilaisen kirkon yhteydessä. Tavoitteena on kääntää Raamattu Aken kielelle. Uusi testamentti on jo käännetty. Siljaset työskentelevät Lähi-idässä.

Uusheräyksen lähetyskohteita Lähetysseuran kautta ovat seurakuntatyön ja Raamattukoulun tukeminen Kiinassa. Mettun Raamattukoulu, tavoittava evankelioimistyö, maaseutukirkon rakentaminen sekä naistyön koulutus Etiopiassa. Uusheräys tukee Medialähetys Sanansaattajien Intian työtä.