Kesäseurat Kurikassa 24.-26.7.2020!

Uusheräyksen valtakunnallinen päätapahtuma, Kesäseurat, järjestetään kesällä 2020 Etelä-Pohjanmaalla Kurikassa teemalla ”Katse Kristukseen”! Kesäseurojen ajankohta on heinäkuun viimeinen viikonloppu 24.-26.7.2020. Pääjuhlapaikka on Kurikan Yhteiskoulu. Ruokailut tapahtuvat viereisessä Kurikan seurakuntakeskuksessa. Kurikan kirkossa järjestetään konsertti ja matkalaulumessu.

Luvassa on monipuolista ohjelmaa: puheita, musiikkia ja Raamatun sanaa. Lapsille ja nuorille järjestetään myös omaa ohjelmaa. Tapahtuman ohjelma löytyy täältä.

Nyt on jo aika tehdä majoitusvaraukset. Majoitustilaa Kurikassa on rajallisesti ja nopeimmin varaavat saavat parhaat paikat. Tietoa majoitusvaihtoehdoista löydät erilliseltä alasivultaan.

Uusheräys, Uusheräyksen Etelä-Pohjanmaan paikallisyhdistys ja Kurikan seurakunta toivottavat seuroihin lämpimästi tervetulleeksi kaikki kiinnostuneet läheltä ja kaukaa!

 

 

Kiitos Kangasalan Kesäseuroista!

Korkeimman suojassa -Kesäseurat 2019 sujuivat Kangasalla helteisissä tunnelmissa. Lähetystyö oli seuroissa vahvasti esillä, kun mukana olivat Lena Levin Israelista, Oleg Menaker Venäjältä ja lähettimme Hanna Oja-Nisula Tansaniasta.

Kiitos kaikille mukana olleille, talkoolaisille, puhujille ja muusikoille! Teitte näistä hienot seurat!

Kesäseurapuheet kuultavissa nettisivuillamme.

 

Kuvia Kangasalan Kesäseuroista. Kuvaaja Tinja Halunen ja Anna Lahtinen