Kesäseurat Kurikassa siirretty vuodelle 2021!

Uusheräyksen johtokunta on kokouksessaan 18.4.2020 päättänyt, että Uusheräyksen valtakunnalliset Kesäseurat vuodelta 2020 perutaan koronavirustilanteen vuoksi. Kurikassa tehdyt järjestelyt keskeytetään ja juhlat järjestetään vasta kesällä 2021. Silloin ajankohta on 23.-25.7.2021. 

Jos olit jo tehnyt majoitusvarauksen Kesäseurojen 2020 ajalle, muistathan peruuttaa sen. Seurajärjestäjiltä tehtyjä varauksia yhteismajoitukseen, Kampuksen asuntolaan tai Saukkorannan leirikeskukseen ei kuitenkaan tarvitse erikseen peruuttaa.

Uusheräys, Uusheräyksen Etelä-Pohjanmaan paikallisyhdistys ja Kurikan seurakunta toivottavat seuroihin lämpimästi tervetulleeksi kaikki kiinnostuneet läheltä ja kaukaa kesällä 2021!

Peruuntuneiden Kesäseurojen aikana 24.-26.7.2020 järjestään Heinäkalliolla pienempi seuratapahtuma, jonka ohjelma lähetetään suorana verkkolähetyksenä kaikkien katsottavaksi. Lisätietoja täältä: uusherays.fi/tulevaa-toimintaa/heinisseurat/

 

 

Kiitos Kangasalan Kesäseuroista!

Korkeimman suojassa -Kesäseurat 2019 sujuivat Kangasalla helteisissä tunnelmissa. Lähetystyö oli seuroissa vahvasti esillä, kun mukana olivat Lena Levin Israelista, Oleg Menaker Venäjältä ja lähettimme Hanna Oja-Nisula Tansaniasta.

Kiitos kaikille mukana olleille, talkoolaisille, puhujille ja muusikoille! Teitte näistä hienot seurat!

Kesäseurapuheet kuultavissa nettisivuillamme.

 

Kuvia Kangasalan Kesäseuroista. Kuvaaja Tinja Halunen ja Anna Lahtinen