Lena Levin on israelilainen perhe- ja musiikkiterapeutti, joka johtaa Jerusalemissa ”Machaseh”-yhdistystä. Machaseh on voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysyhdistys, joka operoi kriisikeskuksena ja toimintaryhmänä. Machaseh-yhdistyksessä palvelevat vapaaehtoistyöntekijät ovat sosiaalityön ja neuvonnan ammattilaisia.

Machaseh-yhteisön visiona ja tavoitteena on mahdollisimman tehokkaalla ja aidolla tavalla auttaa niitä, joille muu apu ei yllä. Työn tarkoitus on tuoda Jumalan sana ehdottomasta rakkaudesta ja armosta israelilaiselle yhteiskunnalle.

Machaseh-yhteisö antaa kokonaisvaltaista apua uskosta, rodusta ja sukupuolesta riippumatta: sielunhoitoa, perheterapiaa, sosiaaliapua ja muuta neuvontaa. Se järjestää myös kursseja ja seminaareja erilaisille kohderyhmille.

Kohderyhminä ovat mm. yksinhuoltajaperheet, natsivainojen uhrit, perheväkivallasta kärsivät, ihmiskaupan uhrit sekä pakolaiset.

 

Voit tukea Machaseh-työtä kauttamme seuraavia tietoja käyttämällä:

Saaja: Uusheräyksen Keskusliitto ry
Tili: FI93 5099 0720 0902 74
Viite: 1025
Rahankeräyslupa: Uusheräyksen Keskusliitto ry, RA/2019/1069, myöntäjä Poliisihallitus 27.11.2019. Keräyslupa on voimassa 1.1.2020 – 31.12.2024, koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään Uusheräyksen Keskusliitto ry:n lapsi- ja nuorisotyöhön, julistus- ja sielunhoitotyöhön, sosiaaliseen työhön sekä lähetystyöhön Suomessa ja Suomen rajojen ulkopuolella.

 

Machaseh-työn kirje 9/2022.

Ihmeellinen matka

Uusheräys tänään -ekstra

Machaseh-työn kuulumisia 10/2022.