Vuonna 2022 vietämme useita juhlavuosia. Näiltä sivuilta löydät lisätietoja juhlista. Sivut päivittyvät sitä mukaa, kun juhlien aikataulut ja ohjelmat selvenevät.

Kalajoen Kristillinen Opisto on ehtinyt jo kunnioitettavaan 80 vuoden ikään. Virallista juhlaa vietetään Opiston Ystävien päivillä 26.-27.3.2022. Juhlissa on monipuolinen ohjelmakattaus. Juhlien striimien tallenteet löydät Opiston nettisivuilta tämän linkin kautta.

Rakas Heinäkallion leirikotimme täyttää jo 50 vuotta! Heinäkalliolla juhlitaan yhteisen tapahtuman – tai pitäisikö sanoa – leirin muodossa helatorstaiviikonloppuna 26.-29.5.2022. Juhlassa julkaistaan Heinäkallion historiikki, kokoonnutaan iltanuotiolle, tavataan rippikoulukavereita ja toki rakennutaan yhdessä! Lisätietoja, ohjelma ja ilmoittautumiset täällä!

Tule talkoilemaan Heinäkallio juhlakuntoon! Rukoile ja tee työtä -talkooviikkoa vietetään Heinäkalliolla 24.4.-1.5.2022. Lisätietoja ja ilmoittautuminen täällä!

Juhlassa julkaistaan myös Heinäkallion juhlakirja Siunaus matkassa. Voit tilata kirjan ennakkoon edullisemmalla hinnalla tällä lomakkeella.

Paljaat Jalat -kuoro täyttää 20 vuotta ja saavuttaa nuoren aikuisen iän. Kuoron juhla huipentuu Kurikan Kesäseurojen juhlakonserttiin lauantaina 23.7.2022 klo 14. Konserttiin kootaan mukaan suurkuoroa kaikista Paljaat Jalat -kuorossa laulaneista henkilöistä. Voit ilmoittautua mukaan nettilomakkeella täällä.  Paljaat Jalat on myös aktivoitunut somessa ja kannattaakin ottaa kuoron Instagram ja Facebook-sivut seurantaan!