Machaseh-yhteisö

Machaseh on voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysyhdistys. Se operoi kriisikeskuksena ja toimintaryhmänä.  Ryhmä koostuu eri taustoista tulevista ammattilaisista, mm. sielunhoitajasta, lakimiehestä, psykologista, terapeutista ja sosiaalityöntekijästä. Machaseh-yhdistyksessä palvelevat vapaaehtoistyöntekijät ovat sosiaalityön ja neuvonnan ammattilaisia.

machaseh 1

Machaseh-yhteisön visiona ja tavoitteena on mahdollisimman tehokkaalla ja aidolla tavalla auttaa niitä, joille muu apu ei yllä. Työn tarkoitus on tuoda Jumalan sana ehdottomasta rakkaudesta ja armosta israelilaiselle yhteiskunnalle, joka joutuu seisomaan monen tasoisia vaikeuksia vastaan.

machaseh lena levin

Machaseh-yhteisö tekee yhteistyötä monien organisaatioiden kanssa Israelissa ja ulkomailla. Se saa rukousapua monilta kirkoilta ympäri maailmaa, ja tekee yhteistyötä monien kirkkojen ja messiaanisten seurakuntien kanssa Israelissa.

Machaseh-yhteisö antaa kokonaisvaltaista apua uskosta, rodusta ja sukupuolesta riippumatta: sielunhoitoa, perheterapiaa, sosiaaliapua ja muuta neuvontaa. Se järjestää myös kursseja ja seminaareja erilaisille kohderyhmille.

Kohderyhminä ovat mm. yksinhuoltajaperhee, natsivainojen uhrit, perheväkivallasta kärsivät, ihmiskaupan uhrit sekä pakolaiset.