Lapin aluetyö

Kemijärven Uusheräyksen vastuunkantajia

Lapissa paikallisyhdistykset toimivat yhdessä seurakuntien kanssa.

Paikallisyhdistyksistä toimii lähinnä Kemijärvi, Sodankylä ja Kittilä. Muiden paikkakuntien tapahtumat järjestetään usein Kemijärveltä käsin. Säännöllisesti tilaisuuksia on 6 paikkakunnalla.

Kemijärvellä on pääsiäisenä ja pyhäinpäivänä 2-päiväinen seura- tai raamattutapahtuma. Lisäksi on matkalauluhetkiä sunnuntaisin jumalanpalveluksen jälkeen sekä vierailuja palvelutaloihin. Myös kyläkappeleissa on seuroja muutama kerta vuodessa.

Sodankylässä on 1-päiväiset seurat 3 kertaa vuodessa: Marian päivänä, helluntaina ja eloseurat syksyllä. Tapahtumien järjestelyt hoitaa Jussi Aikio.

Kittilässä on pari kertaa vuodessa 1-3- päiväinen tapahtuma, jolloin tilaisuuksia on keskustan lisäksi kylillä ja palvelutaloissa. Lisäksi Anna Lahtinen on lähes vuosittain mukana seurakunnan perheleirillä ja nuortenillassa.

Kemissä järjestetään kerran vuodessa Uh:n kirkkopyhä, johon kuuluu saarna ja päivätilaisuus. Tapahtuman järjestelyn hoitaa Arvi Uusitalo.

Sallassa vietetään vuosittaista kirkkopyhää laskiaissunnuntaina, jolloin on kirkkosaarnan lisäksi seuratilaisuus.

Pelkosenniemellä on syksyisin lähetysseurat.

Rovaniemellä järjestetään muutaman kerran vuodessa yhteiset seurat Rauhan Sanan kanssa joko lähetyksen tai matkalaulujen merkeissä.

 

Yhteyshenkilö

annikki p

Annikki Juujärvi

Osoite: Uimarannantie 3 B 15, 98100 Kemijärvi
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin: 040 588 2717

 


Sivun alkuun